Waarom zonnepanelen te koop kopen? Hier is een betere oplossing voor zonne-energie

Duizenden mensen realiseren zich de voordelen van zonne-energie in termen van enorme verlagingen van de maandelijkse elektriciteitsprijzen. Sommige huiseigenaren betalen maar liefst de helft van hun maandelijkse kosten aan elektriciteit. Dit hoeft niet het geval te zijn. PV-panelen zijn een investering in uw huis die niet alleen leidt tot lagere elektriciteitsprijzen, maar ook tot een stijging van de waarde van het onroerend goed. Wat de meeste huiseigenaren ervan weerhoudt om panelen op hun dak te installeren, is de prijs van commerciΓ«le panelen. Er is een veel betere oplossing.

Bouw je eigen zonnepaneel

Typische zonnepaneelinstallaties kosten tussen $ 7-9 per watt. Dit betekent dat een enkel PV-paneel dat 100 watt produceert, u $ 700-900 kost. Hoewel u Zonnepanelen kopen kunt vinden voor slechts $ 4-6 per watt, kunnen de installatiekosten deze kosten snel oplopen. Het is financieel erg voordelig om zelf zonnepanelen te bouwen.

Je hebt geen ongelooflijke bouwvaardigheden nodig om je eigen paneel te bouwen. Voor de kosten van ongeveer $ 200 en zo weinig tijd als een enkel weekend, kun je je eigen paneel bouwen dat is aangepast aan hoeveel ruimte je hebt. Als je online wat onderzoek doet, kun je video’s en artikelen vinden die je kunnen helpen bij het bouwen ervan.

De meeste bouwmaterialen zijn te vinden bij uw plaatselijke bouwmarkt; multiplex, koperdraad en platen van plexiglas. De zonnecellen zijn zowel lokaal als online te vinden.

Het duurt meestal minder dan een halve dag om te monteren. Het kan een ongelooflijk leuk familieproject zijn.

Conclusie

Het is veel gemakkelijker en goedkoper om uw eigen zonne-energie op te wekken dan u zich kunt voorstellen. De meeste mensen zetten die eerste stap niet vanwege de prijs of ze denken dat het ingewikkelder is dan het in werkelijkheid is. Er is geen reden om niet te beginnen met het implementeren van uw eigen zonne-energie.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours